16 Ιουν 2013

Ένας από εσάς λέει ψέματα

Ο πρωθυπουργός δήλωσε χθες στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ στο Ναύπλιο "διότι την κατάργησή της (Σ.Σ της ΕΡΤ) κανείς δεν μας τη ζήτησε, αλλά να περικοπούν δύο χιλιάδες από το δημόσιο ως τις αρχές του Ιουνίου, όλοι μαζί ,οι πολιτικοί αρχηγοί, το υπογράψαμε, το ψηφίσαμε στη Βουλή και το αναλάβαμε ως υποχρέωση. Να τους κόβαμε από κάπου αλλού, κι όχι από την αμαρτωλή ΕΡΤ; Από πού;"
Στην ανακοίνωσή του για το κλείσιμο της ΕΡΤ, ο υπουργός τύπου Σ.Κεδίκογλου αναφέρει "ενώ για όσες θέσεις της σημερινής ΕΡΤ κρίνονται υπεράριθμες, θα προσληφθούν με ΑΣΕΠ νέοι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, στα ΚΕΠ και όπου αλλού το δημόσιο έχει ανάγκη".
Η θέση Κεδίκογλου επαναλήφθηκε στο non paper που διακινήθηκε, σε δηλώσεις Βορίδη σήμερα 16/06 στο ΣΚΑΪ, κ γενικότερα σε δηλώσεις υπουργών, βουλευτών κ στελεχών της συντηρητικής παράταξης.

Όπως καταλαβαίνετε, είτε η κυβέρνηση θα απολύσει 2.000 υπαλλήλους "έως τις αρχές Ιουνίου", οπότε είναι συνειδητά ψεύδη τα λεγόμενα Κεδίκογλου και λοιπών πρωτοκλασάτων για 'νέες προσλήψεις εκεί που απαιτούνται', είτε δεν πρόκειται να γίνουν απολύσεις (πράγμα μάλλον δύσκολο) οπότε ψεύδεται ο πρωθυπουργός.
Σε μια πολιτισμένη χώρα της Ευρώπης, θα περιμέναμε να δούμε ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα κ στη συνέχεια θα ζητούσαμε την παραίτηση του ψεύτη. Όχι όμως και στη χώρα που από wannabe Δανία του νότου έχει μετατραπεί σε original Μπαν(δ)ανία. Εδώ, κάτι τέτοια είναι ασήμαντες λεπτομέρειες. 

* στη φωτό η Ρούλα Κορομηλά! Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί κάπως θα έπρεπε να σας παραπέμψω στις δηλώσεις της σχετικά με τον Σ.Κεδίκογλου :Ρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: